sobota 2. ledna 2010

Avatar podruhé

A ještě jedna věc (Pájo) se mi od tvůrců Avataru líbila, a to, že ženám Na´vi nadělili "malá" prsa. Drtivá většina chlapů by jim určitě naložila rovnou nejmíň pětky. Ale takhle to bylo lepší, mnohem, mnohem, mnohem lepší...:o)

4 komentáře:

Pavlí Ká řekl(a)...

Když už mluvíme o ženách Na´vi, další, co se mi na nich a na celé společnosti Na´vi líbilo, že nebyla (jak by řekla Abee) gendrově stereotypní :)- ženy lovily stejně jako muži, lítali na dracích, uměli zacházet se zbraněmi a byly samostatné, zkrátka emancipace :)

Pavlik řekl(a)...

To že se mužům líbí velká prsa je podle mě mýtus. Mě osobně se líbí spíš menší, ale je mi to vlastně jedno. A na emancipaci říkám - KONEČNĚ!!!

TG řekl(a)...

No jo, Markétko, jenže to není jen tak. Prostě když se s tím - no ne úplně narodíš, to je hloupost :-), ale když to máš dané geneticky, že ty pětky máš, tak to tak prostě je, no. :-( Trochu jsem se cítila tímhle článkem diskriminovaná. Ale naštěstí jsem své myšlení brzy pozitivně otočila jiným směrem... :-)

Amara řekl(a)...

Ale Terezko, to vůůůbec nebylo nic proti velkoprskám, to jsem pochválila pana Camerona a spol., že z domorodek neudělali prvoplánovitě sexbomby a to snad uznáš, že je dobře. :o)