úterý 11. září 2007

Co se dělo v práci

Psala jsem omluvný dopis. Tady je.


Věc: Omluvný dopis

Vážený pane Poláku,
dne 22. spna 2007 jsme dodali do kantýny Chemické závody Litvínov řáholecký salát 3 kg z výroby firmy D....... Dne 29. srpna nám byl salát vrácen, neboť zákazník kantýny, jenž si ho zakoupil, v něm objevil blíže nespecifikovaného červa.
Tato skutečnost nás velice překvapila, neboť s podobným případem jsme se zatím nesetkali. Firma D......, která nás zbožím zásobuje, si zakládá na kvalitě svých výrobků.
Nicméně nemůžeme zpochybnit nález Vašeho zaměstnance a proto se tímto hluboce omlouváme.
Abychom vyjádřili politování nad touto skutečností, zasíláme poškozenému pánovi balíček lahůdek od firmy D.......
S pozdravem a přáním hezkého dne

Dealeři firmy D......

1 komentář:

J-Lo řekl(a)...

Vážený pane Poláku,
dne 22. spna 2007 jsme dodali do kantýny Chemických závodů Litvínov řáholecký salát 3 kg z výroby firmy D....... Dne 29. srpna nám byl salát vrácen, neboť zákazník kantýny, jenž si ho zakoupil, v něm objevil blíže nespecifikovaného červa.

Firma D......, která nás zbožím zásobuje, si zakládá na kvalitě svých výrobků, a proto samozřejmě v řáholeckém salátě nesmí chybět i několik půdních mikroorganismů, korýšů, červů a hmyzu. Pouze za nepřítomnost plžů firma neručí, neboť v Řáholci jich není dostatek na uspokojení všech zákazníků.

Nález Vašeho zaměstnance svědčí o důsledné kontrole kvality výrobku a proto vám tímto děkujee a pochvalu samozřejmě předáme rovněž výrobci..
Šťastnému nálezci zasíláme prémiový balíček lahůdkových moučných červů a škrkavčích vajíček od firmy D.......

S pozdravem a přáním hezkého dne
Dealeři firmy D......